January 2, 2010

promises

Image and video hosting by TinyPic
Har på senaste tiden försökt minska på shoppingen och jag tycker jag har lyckats ganska bra... har förstås shoppat några plagg inom en månad men de var alla på rea (t.ex. tröjan på bilden från Esprit), så där har jag ju också sparat. ;)
Nej, men orsaken till det här är att jag faktiskt vill resa mer det här året och eventuellt spara för en lite dyrare väska... drömmer bl.a. om en svart Miu Miu väska. Det blir att se i slutet av året om jag är en väska och några resminnen rikare.

4 comments:

 1. Jag försöker också minska på shoppingen, och mamma varnar mig alltid emellanåt att kom nu ihåg att int shoppa så myki. Har dessutom redan 2 resor i planeringsdskede till våren + en tredje i höst, så det blir nog att försöka minska på "onödig" shopping (fast egentligen finns det väl int sån?)

  ReplyDelete
 2. Martina: Oh, vad skönt det känns att inte vara ensam om saken. Det svåraste är ju att då man försöker minska så kommer det emot så mycket fina kläder som man bara skulle villa springa hem med!
  Oj vad skönt med så många resor! Vart skall du riktigt? :)

  ReplyDelete
 3. Gosh, that pink dress is lovely, i'm so jealous. where is it from? My swedish is too bad to understand these posts :-(

  ReplyDelete
 4. Essi: Kiitos, puuterin värinen paita on H&Mstä:) mulla onkin ollut monet kerrat vaikeuksia päättää millä kielellä kirjoitan. Ehkä joskus vielä aloitan englanniksi mutta vielä mennään ruotsilla.. mutta pyrin kertomaan kuvilla enemmän kuin sanoilla :)

  ReplyDelete

Thank you for visiting, you mean the world to me! ♥