February 7, 2010

colours by chanel

Image and video hosting by TinyPic
Är lite sugen på att köpa några av de här läckra nagellacken från Chanel. Speciellt mint gröna Jade och korall färgade Orange Fizz skulle sitta perfekt till våren och sommaren, fint till brunbrända hyn.

7 comments:

 1. Åh, älskar Chanels nagellack! Och verkligen fräsha sommarfärger :)

  P.s. Om du råkade stå på stan och vänta på buss idag på morgonen 8tiden, så då var det dej jag såg när jag sprang till bussen ?

  ReplyDelete
 2. Char: har du använt dig av Chanels nagellack? undrar bara hur de håller sig på naglarna...

  Visst stog jag som en zombie och väntade på bussen.. :D du skulle ha sparkat till mig, skulle ha behövt en rejäl väckning ;D

  ReplyDelete
 3. Joo och vill ha mera! Iaf jag har varit väldigt nöjd med hållbarheten, brukar dock lacka med genomskilnigt base-lack under och top coat-lack därpå (mina är av märket Mavala), så det kan också inverka. Det gör jag med alla nagellack, för att förbättra på hållbarheten. Top coat lack kan man även lägga på varannan dag, för att förlänga hållbarheten ;)

  Och hehe, skulle ha sparkat till dej om jag inte ordagrant sprungit förbi för att hinna till min buss :) snoozade en timme för mycket på morgonen..hups!

  ReplyDelete
 4. Char: Ja använder mig av samma Mavalas top coat, med den håller nagellacket ibland t.o.m en vecka. Men hmm..då måste jag kanske på allvar fundera på några chanel lack ;)

  haha, typisk måndag att man snoozar.. men det är väl tillåtet ibland :P

  ReplyDelete
 5. Chanel var min första nagellacks kärlek :-) Tror jag var cirka 13 när jag blev förtjust i ett ljusrött med en aningens syrenton som jag sedan använde fast hur länge.

  Nu har det varit så mycket nagellack fram och tillbaka att jag måste bänka mig framför TV:n och ge mig själv en manikyr.

  ReplyDelete
 6. Anna N: alltså jag måste helt tydligt skaffa mig chanel nagellack, får höra så mycket bra om det:) tv och självmanikyr låter bra! :)

  ReplyDelete

Thank you for visiting, you mean the world to me! ♥