February 16, 2010

blue-white

Image and video hosting by TinyPic

Hur svårt kan det egentligen vara att hitta en vanlig blårandig tröja?
Väldigt svårt om man frågar mig. Har redan en längre tid kikat omkring i olika butiker och även om det finns av dem så är det alltid någonting fel på dem; för korta, för breda, för långa... you name it. Eller så är det fel på mig vem vet...
I alla fall, hittade igår en perfekt sittande blårandig tröja från Zara men som sagt: alltid något fel. Den här hade text och bild på framsidan, oh why oh why?!
Så snälla om någon råkar veta eller se i någon butik en alldeles vanlig blårandig tröja (som på bilden ovan) skrik till okej? Much Appreciated!

4 comments:

 1. Vet inte det är exakt vad du söker efter, men Esprit (via Ellos iaf) har en sånhärn:
  http://www.ellos.fi/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=38066&productId=262951&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink= (funkkar månne länken?) Råkade snubbla på den :)

  ReplyDelete
 2. Tack Char, du räddade min dag! :) Det är precis en såndän ja menar. Måst gå titta om de har i Esprits butik, annors klickar ja nog hem den från nätet..

  ReplyDelete
 3. Du får -40% rabatt för den dyraste saken du köper på Ellos (fick info från Ellos-bannern jag har), så tänkte tipsa även det! Men vet inte om det blir +-0 pga postavgifteer..

  ReplyDelete
 4. Char: Okej, måst titta lite.. Det är ju plus att få postavgiften bort också så får man skjortan behändigt (och gratis) hem istället för att springa i butiker! ;)

  ReplyDelete

Thank you for visiting, you mean the world to me! ♥